LIEVENSECSO

LievenseCSO is een middelgroot advies- en ingenieursbureau op het gebied van infrastructuur, water en omgevings-vraagstukken.

 

We zijn gespecialiseerd in waterbouw, ondergrondse leidingen, milieu en omgeving, ruimtelijke planvorming en gebouwde omgeving.

 

De menselijke activiteiten in dichtbevolkte en/of kwetsbare gebieden brengen specifieke infrastructurele en milieukundige vraagstukken met zich mee.

 

Onze medewerkers zijn inhoudelijk gedreven professionals die hun kennis in praktijk brengen en hun expertise willen verbreden en verdiepen. De hang naar kwaliteit zit in onze genen en trekt medewerkers en opdrachtgevers aan die zich hierin herkennen. Het gros van onze medewerkers heeft een achtergrond als civiel ingenieur of fysisch geograaf.

 

Sinds halverwege 2015 maakt ook Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra onderdeel uit van de LievenseCSO groep. Met de samenvoeging van LievenseCSO en Bartels ontstaat een gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau op het gebied van infra, bouw en milieu. Bartels is een ingenieursbureau gespecialiseerd in bouwkundige constructies en droge infra constructies en heeft 6 vestigingen in Nederland en 3 vestigingen internationaal.

 

Meer weten over Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra? www.bartels.nl

 

Door de samenvoeging met Bartels behoort LievenseCSO, met een omvang van 350 medewerkers17 vestigingen in binnen- en buitenland tot Nederlands grootste advies- en ingenieursbureaus die in particuliere handen zijn. Bartels en LievenseCSO blijven vooralsnog onder hun eigen naam in de markt actief.

 

Opdrachtgevers

We werken voor overheden, het bedrijfsleven en binnen internationale samenwerkingsverbanden. Het klantenbestand van LievenseCSO is zeer divers en omvat meer dan 1.500 opdrachtgevers.

 

We onderscheiden hierbij de volgende klantsegmenten:

 

  • Rijkswaterstaat, waterschappen
  • Havenbedrijven
  • Ministeries, provincies en gemeentes
  • Kennisinstituten, universiteiten en hogescholen
  • Nutsbedrijven en netwerkbeheerders
  • Chemische en petrochemische industrie
  • Foodindustrie
  • Non-food industrie en maakbedrijven
  • Aannemers en afvalverwerkers
  • Vastgoedsector en ontwikkelaars

 

Kijk eens op onze projectenpagina om te zien welke projecten we voor welk type opdrachtgever hebben gerealiseerd.

 

Jaaromzet

De gecombineerde jaaromzet van Lievense en CSO en Bartels bedraagt 40 miljoen euro. Hiermee behoort LievenseCSO tot Nederlands grootste advies- en ingenieursbureaus die in particuliere handen zijn.