ACTIVITEITEN

GAOS streeft ernaar jaarlijks meerdere studiegerelateerde en andere leuke activiteiten te organiseren. Dit doen we om de sociale samenhang binnen studenten, maar ook tussen studenten en bedrijven te versterken. Bij studiegerelateerde activiteiten moet je denken aan bedrijfsbezoeken, excursies naar natuurgebieden en case studies en bij andere leuke activiteiten kun je denken aan bijvoorbeeld borrels, sportevenementen en de jaarlijkse buitenlandreis. Foto’s van enkele van onze recente activiteiten kun je hier vinden.

Alle activiteiten worden op de Facebook pagina gedeeld en zijn te vinden in de evenementen agenda. GAOS organiseert ook twee standaard borrels per maand: de Research Workshop borrels, die altijd plaatsvinden na de Research Workshop colleges, en de VrijMiBo, die meestal plaatsvindt op de laatste vrijdag van de maand. 

Research Workshop borrels

Het mastevak Research Workshop & Skills Lab wordt verspreid over het hele schooljaar onderwezen. Tijdens dit vak wordt elke maand een presentatiesessie georganiseerd, waarin studenten, alumni en andere betrokkenen hun onderzoek, stage of andere interessante informatie/bevindingen kunnen presenteren. Na deze sessies organiseert GAOS een borrel waarbij je in een relaxte setting met elkaar over de gepresenteerde onderwerpen kan discussieren. Deze borrels worden gehouden in de GAOS kamer (SP A1.118).

Activiteiten van partners

Velen van onze partners organiseren ook leuke evenementen door het jaar heen. Klik op onderstaande links om hun activiteiten te bekijken!

· Klik hier voor activiteiten van de VVFG

· Klik hier voor activiteiten van EGEA

[events_list]