WARECO

Wareco levert al meer dan 35 jaar ingenieursdiensten op het gebied van waterbeheer, bodemsanering en funderingen. Bij Wareco werken circa 60 medewerkers. We doen onderzoek en geven advies. We maken plannen en begeleiden de uitvoering. Wij zijn in staat innovaties snel in onze dienstverlening te implementeren. Onze kracht is de integratie en combinatie van de noodzakelijke specialisaties voor een project. Dat levert voor onze opdrachtgevers innovatieve en kostenbesparende oplossingen op.

We zijn betrokken bij toonaangevende projecten zoals de renovatie van het Rijksmuseum, de ondergrondse renovatie van de Waag, natuurontwikkeling in het Ilperveld en de uiterwaarden bij Wageningen, de renovatie en het beheer van het Vondelpark en de bodemsanering en ontwikkeling van een groot aantal voormalige gasfabrieksterreinen. Daarnaast zien we ook uitdaging in kleinschalige problemen. Wareco heeft vestigingen in Amstelveen en Deventer. 

Cultuur

Bij Wareco werk je in enthousiaste projectteams met professionele collega’s die gaan voor creatieve en hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken. Het opleidingsniveau van de adviseurs en projectleiders is over het algemeen minimaal hbo. De sfeer is informeel. De directie werkt mee in de projectteams. Bij Wareco word je uitgedaagd en er heerst geen van “negen tot vijf” mentaliteit. We hebben echter ook geen workaholiccultuur. Het lukt ons steeds weer om de werkdruk eerlijk over de medewerkers te verdelen zonder dat dit leidt tot ongezonde werktijden.

Opleiding en ontwikkeling

Starters op de arbeidsmarkt worden het eerste jaar bij Wareco intensief begeleid. In het eerste jaar krijg je te maken met alle facetten en alle vakgebieden van het bedrijf. Je wordt daarin ondersteund door de opleidingscarrousel: één middag in de maand terug in de schoolbanken onder leiding van een specialist van Wareco, die les geeft in zijn of haar specialiteit.

Voor ervaren medewerkers is er volop gelegenheid voor verdere ontwikkeling o.a. door middel van cursussen op het vakgebied maar ook op het gebied van algemene vaardigheden die als adviseur, projectleider of onderzoeker nuttig kunnen zijn. 

Ontspanning

Bij Wareco besteden we veel zorg aan een goede werksfeer en de nodige ontspanning. Onze enthousiaste personeelsvereniging organiseert diverse activiteiten zoals kookworkshops en bezoeken aan theatervoorstellingen, het North Sea Jazz festival of een escaperoom.

Stages

Wareco biedt studenten verschillende stages aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel meeloopstages als afstudeeronderzoeken. Wij begeleiden je en ondersteunen je in het doen van je onderzoek. De stagemogelijkheden staan op de website. Ook is het mogelijk om samen met ons een onderzoek te formuleren, als de onderwerpen die op de website staan je onvoldoende aanspreken.

Meer weten?

Spreekt Wareco je aan en wil je je carrière starten in een dynamische omgeving of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Neem dan contact op en start of vervolg je loopbaan bij de professionals van Wareco.

Hoe kom je met ons in contact?

Voor meer informatie kun je terecht op onze website of contact opnemen met Cobi Sloof, via e-mail (c.sloof@wareco.nl) of via telefoon (020-7504600).